Toato.cz

Škola vaření láká na pralinky, 5 druhů masa i odpalované těsto

Bistrotéka Valachy zve do Školy vaření, Foto: www.bistrovalachy.cz

Škola vaření ve zlínské Bistrotéce Valachy nabízí v září opět velký výběr kurzů pro začátečníky i pokročilé amatérské kuchaře. Oslavte Mezinárodní den čokolády kurzem pralinek, odhalte kouzlo 5 druhů masa, odpalovaného těsta, asijské, španělské nebo valašské kuchyně…

Škola vaření láká na pralinky, 5 druhů masa i odpalované těsto (Foto: www.bistrovalachy.cz)

Kurzy probíhají pod dohledem mistrů ve svém oboru v komfortním zázemí ve speciální kuchyni Bistrotéky Valachy v citlivě zrekonstruovaném Obchodním domě Zlín. Tady je přehled, na jaké kurzy se můžete vydat v září:

Výroba čokoládových pralinek – 13. 9. 2023

Pod vedením lektorky Martiny Kynstlerové, vítězky soutěže Peče celá země, se naučíte dokonale pracovat s kvalitní čokoládou.

Kouzlo 5 druhů masa – 18. 9. 2023

Kurz Tomáše Černého byl speciálně navržen pro všechny milovníky masa, kteří nechtějí trávit dlouhé hodiny v kuchyni.

Moderní odpalované těsto – 19. 9. a 31. 10. 2023

Čeká vás fúze české a francouzské cukrařiny ve třech různých zákuscích z odpalovaného těsta pod vedením cukrářky Lucie Cimburkové.

Škola vaření láká na pralinky, 5 druhů masa i odpalované těsto (Foto: www.bistrovalachy.cz)

Asijská kuchyně (nejen) pro vegany – 25. 9. 2023

Naučíte se veganské varianty oblíbených jídel, jako je aromatická polévka pho, poke bowl s tofu nebo tradiční indický pokrm.

Kurz valašské kuchyně – 26. 9. 2023

Šéfkuchař Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích a valašský rodák Josef Tydlačka představí tradiční speciality, jako jsou kyselice, ovocné knedlíky či halušky.

Španělská kuchyně – 27. 9. 2023

Šéfkuchař a milovník Španělska Robert Janíček připraví spolu s účastníky kurzu speciality této země včetně proslulé paelly z ryb a plodů moře.

Termín: 13. 9.–27. 9. 2023

Místo: náměstí Práce 2523, 760 01 Zlín

Více informací: https://www.bistrovalachy.cz/skola-vareni/

Exit mobile version