Vánoce bez cukroví si umíme jen těžko představit. Ale opravdu se vám chce samotné stát v kuchyni? Když navíc stačí chvilka nepozornosti, a celá práce může přijít vniveč? Vyrazte o víkendu 9. až 11. prosince do Nebespánu v Kašperských Horách a napečte si skvělé a rafinované zákusky a cukroví pod vedením zkušené cukrářky Jany Ferenčíkové. Nebudete v tom sama, a hlavně – výsledek je zaručený!
Budete péct nejen tradiční kousky, ale naučíte se i nové, moderní recepty! Pobyt s pečením cukroví vám zaručí, že nasajete krásnou předvánoční atmosféru na horách. A můžete přijet i s dětmi, které se mohou zúčastnit zábavného pečení sušenek. Kurz bude probíhat v pátek a sobotu v odpoledních hodinách a do té doby můžete příjemně relaxovat, ať už procházkami po krásném okolí (třeba na nedaleký hrad Kašperk), wellness procedurami, při unikátní speleoterapii anebo si odpočinout v krásné kavárně/bistru Nebespán s francouzskými thonetkami a prvorepublikovou atmosférou. Vychutnejte si dortíky od Jany nebo delikatesy od francouzského kuchaře Françoise, pod jehož rukama vznikají skutečné gurmánské skvosty. Anebo se jen tak uvelebte s knihou a dopřejte si lahodnou kávu, kterou vám připraví zkušení baristé. Nebespán je první boutique hotel na Šumavě a můžete se tady i ubytovat v nových romantických pokojích nebo v komfortních apartmá s domáckou atmosférou.
Termín kurzu: 9.-11. prosince 2016
Více na www.nebespan.cz