Toato.cz

Zdravý dezert vykouzlíte za pár minut

Znáte to, najednou máte chuť dát si něco malého, sladkého. Nebo vás překvapí nečekaná návštěva a vy marně přemýšlíte, čím ji rychle pohostit. Máme pro vás skvělý tip, není nad to mít doma po ruce Ghítelu. Teď navíc, díky dvěma novým příchutím, mandle s kávou a kešu s kokosem, máte o originální a výborný dezert zaručeně postaráno!

České Ghíčko Ghítely
Nyní jsou na výběr Ghítely ve čtyřech příchutích – arašídová, lískooříšková a nově mandlovo-kávová a kešu-kokosová. Foto: www.ceskeghicko.cz

Ghítela je zdravější variantou známé pomazánky. A že jde vážně o skvělou kombinaci jednotlivých chutí, je jisté. „Při naší premiéře na veletrhu Biostyl jsme všem chtěli představit Ghíčko tak, aby jim opravdu chutnalo. Večer se proto v kuchyni naší kamarádky umíchala směs medu, kakaa, ghí a ořechů, za kterou se druhý den lidé stále vraceli. Ochutnávali a chtěli si tu dobrotu koupit. A tak vlastně vznikla naše rozma(vyma)zlená princezna Ghítela,“ vzpomíná Andrea Dostálová ze společnosti České Ghíčko. Ghítela zachutnala všem tak moc, že se nyní rozrostla o dva nové parťáky. Celkem jsou tedy nyní na výběr Ghítely ve čtyřech příchutích – arašídová, lískooříšková a nově mandlovo-kávová a kešu-kokosová.

Pro milovníky kávy

MANKA je Ghítela s mandlemi a kávou. Tuto jedinečnou, navíc křupavou pochoutku tvoří mandle a drcená, čerstvě pražená kávová zrna. Součástí obsahu je také med, Ghíčko pro krémovou konzistenci a vanilka. Ghítelu s mandlemi a kávou koupíte na www.ceskeghicko.cz za 179 Kč (230 g).

Kokosové mámení

KOKEŠ je Ghítela s kokosem a kešu. Vynikající novinka vonící exotickými dálkami. Opět jsou základem jemně mleté ořechy, med, Ghíčko a přírodní vanilka. Ghítelu s kokosem a kešu koupíte na www.ceskeghicko.cz za 179 Kč (230 g).

Obě nové Ghítely se svou ojedinělou kombinací chutí výborně hodí například do zmrzlinových pohárů. Ještě zdravější variantu pak vytvoříte, pokud některou Ghítelou (na to se nejlépe hodí KOKEŠ) ozdobíte různé druhy pokrájeného ovoce. Vznikne tak originální, rychlý a jednoduchý dezert, na který budou všichni ještě dlouho vzpomínat. „Ghí navíc neobsahuje žádnou mléčnou bílkovinu, a proto si mohou Ghítelu vychutnat i lidé s intolerancí laktózy,“ připomíná Andrea Dostálová ze společnosti České Ghíčko.

Kdo jednou ochutná už se bez Ghítely neobejde. Foto: www.ceskeghicko.cz

První České Ghíčko

Ghí se stalo pro všechny, kdo chtějí vařit chutně a zdravě, stejně nepostradatelnou ingrediencí jako třeba olivový olej. Má totiž mnoho skvělých vlastností – především báječně chutná a voní, nepřepaluje se, obsahuje vitamíny A, D, E, K, navíc je bez mléčné bílkoviny. Také se nemusí chladit a vydrží alespoň 12 měsíců. Ajurvéda považuje ghí za zásadní potravinu pro zdravý vzhled, mentální rovnováhu a dobré trávení. Darujete-li někomu ghí, znamená to, že myslíte na jeho zdraví a pohodu.

Více na www.ceskeghicko.cz

Exit mobile version